KAI –љ–∞—Ж–Є–Њ–љ–∞–ї–љ–∞ —В–µ–љ–Є—Б –ї–Є–≥–∞

 ј» Ќационална тенис лига е верига от турнири за любители, аматьори и ветерани.

 ј» Ќационална тенис лига е верига от турнири за любители, аматьори и ветерани.

Ћигата има тригодишна истори€ и се провежда в национален мащаб. ”никалното е, че постигнатите резултати и класиране в не€ до момента са признати за националната ранглиста на тениса за любители и ветерани в Ѕългари€. ќт 2012 г. турнирите от  ј» Ќационална тенис лига се провеждат с подкрепата на Ѕългарската федераци€ по тенис, ко€то ни гласува доверие и предостави официалните си права за организиране на тенис турнири валидни за национална ранглиста по възрастови групи за срок от пет години.

Ќашата миси€ е да обединим любителски€т, аматьорски и ветерански тенис в Ѕългари€, да поддържаме единна национална ранглиста адекватна на изисквани€та на ITF, да създаваме отлична организаци€ и прозрачен регламент за участниците, да привличаме и мотивираме все повече хора да игра€т любимата игра Ц тенисът.

“урнирите от  ј» Ќационална тенис лига се провеждат в големите тенис центрове в страната Ц градове като —офи€, ѕловдив, ¬арна, Ѕургас, ѕазарджик, ѕлевен и —ливен, които имат отвърдени традиции в тениса. ”никална характеристика на турнирите от лигата е раздел€нето на участниците в строго определени възрастови групи. ¬ турнирите по единично съществуват четири възрастови групи при мъже - 18-35, 35+, 45+, 55+ и една обща - при жените. ”никалното е, че за пръв път през 2014 година в групите18-35 и 35+ при мъжете се обособ€ват първа и втора дивизии според ранкинга от предходната година, което дава възможност и на тенисистите с по-скромни възможности да се из€в€т във втора дивизи€. ѕри турнирите на двойки са включени възрастова групи при мъжете, една за жените и една обща за смесени двойки.

—обствени€т информационен уеб сайт www.ntl.bg се грижи за пълното и своевременно информиране на аудитори€та ни за всичко актуално случващо се в  ј» Ќационална тенис лига.

 лючовите ни фактори за успеха са създаването и поддържането на компетентен екип от професионалисти при осъществ€ване на набел€заните цели, ефективна комуникаци€ с Ѕ‘“, активна работа с тенис клубовете, осигур€ване на много и разнообразни партньори на лигата, които имат отношение към каузата и най-важното Ц спечелване на доверието на нашите участници Ц хората поели предизвикателството да се включат в надпреварата и да изпитат удоволствие от играта тенис.

Ќаше задължение е те да се състезават при отлични услови€ и организаци€, а за доброто им настроение и мотиваци€ имаме подкрепата на нашите партньори и спонсори, на които държим изключително много.