KAI национална тенис лига

ePay

За да извършите плащане през системата на ePay е необходимо да бъдете регистрирани в сайта www.epay.bg. След като натиснете бутон "плащане и регистрация" ще бъдете автоматично пренасочен(а) към сайта на еPay, където да въведете необходимите данни и да извършите плащането.

Други начини на плащане - в брой на каса или чрез банкомат


EasyPay

Можете да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД) и техните партньори в цялата страна. За да платите такса турнир с отстъпка на каса е необходимо да посетите най-удобния за вас клон на EasyPay ».
Запишете си кода и отидете в някоя от 1400-те каси на Easypay в страната. Кажете, че желаете да направите плащане чрез Easypay (Изипей АД) към интернет търговец и представете 10-цифрения код. След плащането системата ще получи потвърждение за това и автоматично ще ви добави в списъка с регистрирани участници за турнира.


B-Pay (банкомат)
Заплащане на регистрацията за турнир с отстъпка на банкомат с дебитна или кредитна карта

Поддържат се български и международни дебитни и кредитни карти – VISA, Visa Electron, MasterCard, Maestro, издадени от български банки, включени в системата на B-Pay.

Процедурата за заплащане е значително улеснена, като е необходимо на банкомата да въведете код на търговец 60 000 (шестдесет хиляди), както и персонален 10-цифрен код, който идентифицира вашата регистрация.

  • Поставете картата в банкомата.
  • Изберете меню "Други услуги".
  • Изберете меню "B-pay" .
  • Въведете за код на търговеца: 60000.
  • Въведете 10-цифрения код за плащане.

Списък с банкомати, където може да извършите плащането »
Описание на процедурата за плащане на банкомат »


Вашият десетцифрен код за плащане на каса на EasyPay или на банкомат ще видите в менюто "Календар турнири", когато е пусната регистрация за турнир и сте влезли на сайта с потребителското  си име и парола.